Financiering en vergunning

De containerwoning is een vooraf gebouwd, in overeenstemming met de lokale bouwvoorschriften van het uiteindelijke adres. Al onze modellen worden vóór verzending door een lokale professionele technicus beoordeeld en zijn ontworpen om eventueel permanent op een permanente ondergrond te worden bevestigd.

De duurzaamheid van de containerwoning is een belangrijke factor voor zowel het goedkeuringsproces voor een vergunning als de financiering van een containerwoning. Dit neemt niet weg dat u de flexibiliteit hebt om uw containerwoning op een later tijdstip te verplaatsen of te verplaatsen (met de juiste goedkeuringen), maar biedt de zekerheid die de banken en gemeente nodig zullen hebben bij een vergunning.

We gebruiken bouwmaterialen die u zou vinden in traditionele commerciële en residentiële bouw. Onze elektrische en sanitaire voorzieningen voldoen allemaal aan de normen, we gebruiken scheidingswandplaten, LED verlichting en vloeren van PVC, Vinyl en Interface! Al deze materialen kunnen worden gebruikt in de containerwoning.

Als u meer wilt weten over de details over hoe onze containerwoning ter plaatse worden geïnstalleerd of over een vergunning. Neem dan rechtstreeks contact met ons op via info@guwahomes.com en wij zullen een van onze medewerkers rechtstreeks contact met u opnemen.

 

De vergunning is afhankelijk van de bestemming van de containerwoning. Voor mantelzorgwoningen en zorgkamers is meestal geen vergunning nodig. Voor (tijdelijke) huisvesting in de meeste gevallen wel. Controleer hieronder of uw een vergunning nodig heeft voor uw containerwoning: www.omgevingsloket.nl

DutchEnglishFrenchGerman