Financiering en vergunning

Containerwoningen zijn vooraf gebouwde units die in overeenstemming zijn de lokale bouwvoorschriften voor het uiteindelijke adres. Alle modellen worden voordat ze verzonden en geplaatst worden op jouw grond door lokale professionele technici beoordeeld en zijn daarnaast ontworpen om ook permanent geplaatst te worden op een blijvende ondergrond.

De duurzaamheid van een containerwoning, kantoorcontainer of sanitaire unit is een belangrijke factor in zowel de goedkeuring van vergunningen als de financiering voor een container van Guwa. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de containerunit op een later tijdstip te verplaatsen is, maar dit biedt wel de zekerheid die banken en gemeenten nodig hebben bij het afgeven van een lening of vergunning.

Guwa Containers gebruikt bouwmaterialen die ook terug te vinden zijn in de traditionele commerciële bouw en residentiële bouw. Onze voorzieningen op zowel elektrisch als sanitairgebied voldoen aan alle normen. We gebruiken scheidingswanden, LED verlichting en vloeren van PVC, vinyl of interface. Al deze materialen kunnen op een duurzame manier worden gebruikt in jouw nieuwe containerwoning.

Wil je meer te weten komen over de details hoe een containerwoning van Guwa Homes ter plaatse geïnstalleerd wordt? Of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot vergunningen? Neem rechtstreeks contact met ons op via info@guwahomes.com en één van onze medewerkers zal rechtstreeks contact met je opnemen.

 

Uiteindelijk is een vergunning afhankelijk van de bestemming voor jouw containerwoning. Voor bijvoorbeeld mantelzorgwoningen en zorgruimtes is vaak geen vergunning nodig. Voor huisvesting of tijdelijke huisvesting in de meeste gevallen wel. Via de website van het omgevingsloket kun je gemakkelijk zien of je een vergunning nodig hebt voor jouw containerwoning.

DutchEnglishFrenchGerman