Kantoor- en Bedrijfshuisvesting

Kantoor Container

Kantoor-Container

Guwa is specialist in huisvesting, maar verzorgt daarnaast ook de huisvesting van uw kantoor- of bedrijfsruimte. Met de eindeloze mogelijkheden die de ‘Guwa kantoor-container’ biedt, vinden we samen een oplossing op maat.

2019 staat voor de deur, bedrijven kijken terug op wat zij het afgelopen jaar hebben bereikt, maar maken ook nieuwe doelen voor het aankomende jaar. Wat zijn uw bedrijfsplannen? Wellicht staat er een verbouwing of verhuizing op het programma. Iets waar je goed over na wilt denken en waarvoor je alle mogelijke oplossingen wilt bekijken.  De Guwa omgebouwde zeecontainers sluiten niet alleen aan bij de huidige trends, ze zijn compact, duurzaam en snel op iedere locatie in gebruik te nemen.

Flexibele werkplekken

De klassieke kantoren zijn niet meer van deze tijd. Bij de kantoorhuisvesting anno 2019 draait alles om flexibiliteit. Geen aparte kantoortjes met iedereen een vaste plek, het zijn werkplekken waar iedereen op ieder moment van de dag moet kunnen werken. Of het nu gaat om vergaderen, brainstormsessies of zelfstandig werk. Bovendien wil je dat het gebouw met je bedrijf mee kan groeien, zodat je nooit met een ruimte overschot of -tekort zit.

De kantoor-container, een omgebouwde zeecontainer, is inzetbaar op plaatsen waar (semi)permanente huisvesting nodig is. Door de compacte omvang is de kantoor-container ideaal op bouwterreinen en bedrijfshallen met beperkte ruimte. De kantoor-container is losstaand, maar ook geschakeld en stapelbaar te plaatsen. Hierdoor is de kantoor-container altijd op uw bedrijf aan te passen. Verhuist uw bedrijf? Dan verhuist de Guwa kantoor-container gewoon met u mee!

De Kantoor-Container is...

Standaard voorzien van een loopdeur, draai- of kiepramen, isolatie, verlichting en elektriciteit.

Op aanvraag worden ook verwarming, airconditioning, rolluiken en zelfs meubilair verzorgd.

Behoefte aan extra beveiliging?

De container is ook leverbaar in een anti-inbraak uitvoering, waarbij pas achter de containerdeuren een pui met loopdeur en raam is geplaatst. Zo lijkt het een standaard zeecontainer, die uiteraard op reguliere wijze met gecertificeerd containerslot wordt afgesloten.

Duurzaam, duurzamer, duurzaamst

Standaard is de kantoor-container gemaakt van staal, voorzien van een houten vloer en uitgerust met een lock-box. Door gebruik van duurzame materialen is de containerhuisvesting voor lange tijd onderhoudsvrij. Doordat de containerhuisvesting altijd uit te breiden- en verplaatsbaar is, kies je niet alleen voor een flexibele, maar ook voor de meest duurzame huisvesting.

Vlot transport

De container wordt getransporteerd op een containerchassis en gelost met een (autolaad) kraan.
Op deze manier wordt de container op de gewenste locatie geplaatst. Het is mogelijk om de container op een opslagcontainer te plaatsen, waardoor dezelfde ruimte dubbel wordt benut.

DutchEnglishFrenchGerman