Kantoor- en Bedrijfshuisvesting

Kantoor Container

Kantoorcontainer

Kantoorcontainer op maat

Als specialist in onder andere huisvesting, evenementen en sanitair biedt Guwa Containers ook naast containerwoningen andere vormen van huisvesting. Zo is het ontzettend gemakkelijk en handig om een zeecontainer als kantoor te gaan gebruiken. Dankzij de talloze mogelijkheden met een kantoorcontainer vinden we samen een oplossing voor jouw situatie.

Staat er bij jouw kantoor een verbouwing te wachten? Of wil je juist graag mee in de trend? Met onze kantoorcontainers is er vrijwel altijd wel een oplossing te vinden voor jouw situatie. Daarnaast zijn onze kantoorcontainers gemakkelijk te verplaatsen en vrijwel direct in gebruik te nemen en daarnaast ook nog eens ontzettend duurzaam.

Flexibele werkplekken

Klassieke kantoren zijn niet meer van deze tijd. Alles draait vandaag de dag om flexibiliteit. Geen vaste werkplekken en aparte kantoren waar mensen zitten te werken. We moeten juist plekken creëren waar iedere medewerker op ieder moment van de dag moet kunnen werken. Van vergaderingen tot brainstormsessies en van scrummen tot zelfstandig werken, zoveel mogelijk moet in dezelfde ruimte gebeuren. Daarnaast wil je natuurlijk, als directeur van jouw bedrijf, het liefst een kantoorpand dat gemakkelijk mee kan groeien met het bedrijf. Zo zit je nooit met een ruimte overschot of ruimtetekort.

Een kantoorcontainer is een omgebouwde zeecontainer, welke inzetbaar is op plaatsen waar huisvesting nodig is. Of het nu gaat om een tijdelijke verbouwing of juist om een werkplek voor langere tijd. Met een kantoorcontainer van Guwa Homes schep je de ruimte die je nodig hebt. Dankzij de compactheid van een zeecontainer is deze vrijwel op ieder bouwterrein of in iedere bedrijfshal te plaatsen. Daarnaast zijn onze kantoorcontainers vrijstaand, maar kunnen deze ook geschakeld of stapelbaar geplaatst worden. Ga je verhuizen? Een kantoorcontainer van Guwa verhuist gemakkelijk met je mee.

De Kantoorcontainer is...

Onze kantoorcontainers zijn standaard voorzien van een loopdeur, draai- of kiepramen, isolatie, verlichting en elektriciteit. Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag ook verwarming, airconditioning, rolluiken en meubilair door ons te laten leveren en te installeren.

Extra beveiliging?

Natuurlijk is veiligheid ook ontzettend belangrijk. Wanneer je behoefte hebt aan extra beveiliging van jouw kantoorcontainer is het ook mogelijk om pas achter de standaarddeuren van de container een pui te plaatsen met loopdeur en raam. Zo lijkt jouw kantoorcontainer van de buitenkant een gewone zeecontainer, welke uiteraard geleverd wordt met een gecertificeerd containerslot.

Duurzaam, duurzamer, duurzaamst

Onze kantoorcontainers worden standaard geleverd als zeecontainer. Zeecontainers zijn standaard gemaakt van stevig staal en worden door ons onder andere voorzien van een houten vloer en uitgerust met een lock-box. Dankzij het gebruik van duurzame materialen is jouw kantoorcontainer voor langere tijd onderhoudsvrij. Dankzij het feit dat jouw kantoorcontainer altijd uit te breiden valt en daarnaast verplaats is, kies je met een kantoorcontainer niet alleen voor flexibele, maar ook voor de meest duurzame huisvesting.

Vlot transport

De kantoorcontainer wordt getransporteerd op een containerchassis en gelost met een kraan. Op deze manier plaatsen we de container op de door jou gewenste locatie. Ook is het
mogelijk om de zeecontainer op een opslagcontainer te plaatsen, hierdoor wordt dezelfde ruimte dubbel benut.

DutchEnglishFrenchGerman