Diensten

Nutsvoorzieningen

Bij Guwa Container Homes vereenvoudigen we het bouwproces. Wij leveren alles wat voor onze containerwoning nodig is om klaar te zijn - het enige dat we van u nodig hebben, is de diensten. U kunt met een lokale partner samenwerken om een ​​turn-key oplossing te bieden of het indienen van een aanvraag op de site mijnaansluiting.nl. Hoe dan ook, we zullen met u coördineren om ervoor te zorgen dat u klaar bent met de nutsvoorzieningen voor uw containerwoning!

De huisvestingsoplossingen welke Guwa hierin biedt zijn eenvoudig in- of uit te breiden en te verplaatsen. Hiermee speelt u bijvoorbeeld snel in op veranderingen. Onze containerwoningen hebben als voordeel dat de bouwtijd aanmerkelijk korter is dan bij traditionele bouw. Door toepassingen van onze innovatieve werkwijze is het resultaat indrukwekkend: Goede comfort, meer kwaliteit en lagere kosten. En dit allemaal Turnkey opgeleverd!

Guwa biedt vanuit haar werkwijze diverse oplossingen voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw huisvesting, gericht op de studenten, ouderen, sociale huur en arbeidsmigranten.

Zeecontainers ombouwen naar woningen is veel eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren. Dus waarom maanden wachten als het weken zouden kunnen zijn? Wij bouwen woningen met één niveau of meerdere verdiepingen. Plaats er een in je achtertuin en verplaats hem dan later naar een nieuwe  locatie. Als het gaat om bouwmethoden zijn er weinig alternatieven die even duurzaam en draagbaar zijn.

De diensten zijn eenvoudig, alles wat een container woning nodig heeft, is aansluiting op riolering, water en elektriciteit. Alle services sluiten direct onder de structuur aan, net als bij elk ander huis. Je kunt een container woning verbinden met de bestaande stadsdiensten. Bekijk de onderstaande website hoe de nutsvoorzieningen ingeregeld worden!

Welke nutsvoorzieningen zijn er?

Water  Maakt gemakkelijk verbinding met stads- of bronwater
Riool   Eenvoudig aansluiten op bestaande stadsriolering of een septisch veld

 

Mijnaansluiting is een initiatief van verschillende netbeheerders, waterbedrijven en leveranciers van warmte of media en communicatie.