Diensten

Nutsvoorzieningen

Bij Guwa Containers vereenvoudigen we het bouwproces voor jou. Alles wat nodig is om te kunnen wonen in een containerwoning, behalve de diensten en nutsvoorzieningen, wordt door Guwa Homes geregeld. Samen met een lokale partner kun je een contract sluiten voor onder andere gas, water en licht. Daarnaast kun je ook een aanvraag indienen via mijnaansluiting.nl, vervolgens zullen verschillende bedrijven een aanbieding aanbieden om op jouw aansluiting actief te mogen zijn. Het maakt niet uit op welke manier je de nutsvoorzieningen aanvraagt, als je vragen hebt kun je deze natuurlijk ook altijd aan ons stellen.

De huisvestingsoplossingen van Guwa zijn eenvoudig uit te breiden of in te perken. Daarnaast zijn onze containerwoningen en kantoorcontainers gemakkelijk te verplaatsen. Hierdoor kun je snel inspelen op onder andere veranderingen. Onze containerwoningen hebben als voordeel dat de bouwtijd aanmerkelijk korter is dan bij traditionele bouw. Door toepassingen van onze innovatieve werkwijze is het resultaat indrukwekkend: Goede comfort, meer kwaliteit en lagere kosten. En dit allemaal Turnkey opgeleverd!

Guwa biedt vanuit haar werkwijze diverse oplossingen voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Daarnaast zijn wij gericht op huisvesting van studenten, ouderen, sociale huurders en arbeidsmigranten.

Zeecontainers ombouwen naar woningen is veel eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren. Dus waarom maanden wachten op een woning als het binnen een paar weken kan? Wij bouwen containerwoningen met één verdieping of meerdere verdiepingen. Plaats er bijvoorbeeld één in je achtertuin en verplaats hem dan later naar een andere locatie. Als het gaat om bouwmethoden zijn er namelijk maar weinig alternatieven die even duurzaam en draagbaar zijn als onze containerwoningen.

Het is gemakkelijk om onze containerwoningen aan te sluiten op de nutsvoorzieningen. De enige diensten die onze containerwoningen nodig hebben zijn aansluiting op riolering, water en het elektriciteitsnetwerk. Alle voorzieningen hebben een aansluiting direct onder de containerwoning, net als bij ieder ander huis. Natuurlijk kun je jouw wooncontainer ook aansluiten op bestaande stadsdiensten. Via onderstaande webpagina kun je zien hoe nutsvoorzieningen worden ingeregeld.

Welke nutsvoorzieningen zijn er?

Water  Maakt gemakkelijk verbinding met stads- of bronwater.
Riool   Eenvoudig aansluiten op bestaande stadsriolering of een septisch veld.

 

Mijnaansluiting is een initiatief van verschillende netbeheerders, waterbedrijven en leveranciers van warmte of media en communicatie.

DutchEnglishFrenchGerman