Fundering

Standaard fundering

We hebben een standaard eenvoudig funderingssysteem die we aanbevelen. Het staat onze klanten echter vrij om lokaal hun eigen fundering te ontwerpen om aan hun behoeften te voldoen. We leveren al onze klanten de laadvereisten en verbindingsdetails en van daaruit kunt u beslissen of ze willen dat wij uw fundering regelen of dat u het zelf wilt doen!

 

Schroef fundering

Is uw locatie op afstand? Schroefpalen zijn plug-and-play en maken het bouwen van een fundering eenvoudig (schroefpalen werken niet in gesteente-toepassingen) Schroefpalen zijn minder invasief en elke stapel fungeert als een basis en heeft zijn eigen boorbit die in de grond boort.

Voordelen van schroeffundering naast de eerder genoemde aspecten zijn onder andere flexibiliteit en snelle levertijd. Flexibiliteit komt naar voren in het feit dat door middel van de manier waarop de fundering bevestigd wordt het ook weer gemakkelijk weg te halen is. De snelle levertijd is relatief ten opzichte van andere funderingsmethoden. Waar andere methoden kampen met te korten van materialen is dit niet het geval bij schroeffundering, waardoor een levertijd van enkele weken vaak goed realiseerbaar is.

DutchEnglishFrenchGerman