Fundering

Standaard fundering

Bij Guwa Homes bevelen we standaard één soort fundering aan, welke eenvoudig te plaatsen is. Natuurlijk staat het je vrij om zelf een eigen fundering te ontwerpen welke aan je behoefte voldoet. We leveren je namelijk alle laadvereisten en verbindingsdetails, vanuit daar kun je beslissen of wij de fundering regelen of dat je deze zelf gaat aanpakken.
 

Schroef fundering

Heb je een locatie op afstand? Met schroefpalen kun je gemakkelijk een fundering bouwen. Deze palen werken niet in gesteente. Een schroefpaal is minder invasie als onze standaardfundering. Iedere stapel fungeert als een basis en heeft zijn eigen boorbit die de grond in boort.

Grote voordelen van een schroeffundering zijn, naast de eerder genoemde aspecten, onder andere flexibiliteit en een snelle levertijd. De flexibiliteit van een schroeffundering komt met name naar voren door de mate waarin ze gemakkelijk weer weg te halen zijn. Daarnaast is de snelle levertijd relatief ten opzichte van andere methoden voor fundering. Waar de meeste methoden vaak kampen met een tekort aan materiaal, is dit niet het geval bij schroeffunderingen. Hierdoor is een levertijd van enkele weken vaak realiseerbaar.

DutchEnglishFrenchGerman