Guwa en K-tainer gaan samenwerking aan!

0 Comments

Bergen op Zoom / Rotterdam – Guwa Container Homes B.V. en K-Tainer Trading B.V. gaan voor onbepaalde tijd samenwerken om de vraag naar containerwoningen en oplossingen te versterken. Beide partijen waren al langere tijd op zoek naar een geschikte partner om hun expertise te delen.

Tijdens de eerste periode van de samenwerking zullen zij zich voornamelijk richten op projecten omtrent woning- en kantoorcontainers. “De samenwerking met K-Tainer geeft een krachtige impuls aan de kwaliteit van de dienstverlening binnen Guwa” aldus A.Q. van de Watering, Co-Founder van Guwa Contaner Homes B.V.

Guwa Container Homes is bezig met een aantal mooie projecten in verschillende landen verspreid over heel de wereld. A.Q van de watering is dan ook erg blij dat een ervaren partij als K-Tainer hierin van toegevoegde waarde kan zijn. Voor beide partijen levert dit veel voordelen op.

Guwa Container Homes en K-Tainer zijn erg enthousiast over het aangaan van de samenwerking en hopen dat zij hierdoor hun opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn. Wanneer de samenwerking een succes blijkt te zijn zal deze gecontinueerd en uitgebreid worden.

Categories: