Marktsegmenten

Containerwoning

Guwa werkt vanuit de visie dat maatwerk komende jaren de leidraad vormt bij alles wat we doen. Exclusiviteit en kwaliteit staan daarbij op alle fronten centraal. Dit houdt in dat ieder project anders is en de mogelijkheden eindeloos. Geen klant, containerwoning of locatie is immers hetzelfde. De maatschappij verandert, en daarmee de eisen die de klant mag, of moet, stellen om bijvoorbeeld haar werknemers een veilige en aantrekkelijke werkomgeving te bieden, een vastgoedwaarde op niveau te houden of een huiselijke omgeving creëren bij een containerwoning, waarbij ouderen zich helemaal op hun gemak voelen. Kortom, een containerwoning laten bouwen is ondernemen met oog voor de omgeving.

Wij zetten ons dag en nacht in voor onze klanten om dit mogelijk te maken. Wij denken mee, en zetten onze kennis in om voorstellen te ontwikkelen die onze klanten ‘toekomstbestendig’ maken. Ons werkterrein omvat de (tijdelijke) huisvesting, mantelzorg, sanitair en evenementen, maar ook aan andere behoeften kunnen wij voldoen. Of u nu een zwembad wil laten ontwikkelen, kantoor of zelfs een tuinhuis. Alles is mogelijk. Contact ons voor meer informatie over úw containerwoning!

Circulariteit meetbaar maken

Naarmate de ideeën over een containerwoning meer vaste vormen aannamen, werd duidelijk dat het lastig was om de term ‘circulariteit’ uit te leggen én goed te onderbouwen. A.Q van de Watering: “Juist de meetbaarheid vonden we belangrijk. We willen kunnen doen wat we zeggen!” Om die reden ging Guwa verschillende samenwerkingen aan met de huidige leveranciers. Zij hebben een enorm bijgedragen om de circulariteit van het product te laten slagen.

De weg naar circulair economisch ondernemen vraagt ons anders te denken en anders te kijken naar de ‘containerwoning’. Gaandeweg ontdekken we met kennis en inspiratie van de huidige partners de beste weg. En samen versnellen we die beweging. We doen het met lef én met elkaar. En door vooral te proberen, van elkaar te leren en elkaar te stimuleren zoeken we naar nieuwe manieren van wonen.

DutchEnglishFrenchGerman