Open Dag Guwa Container Homes

0 Comments

Afgelopen maanden is er door het team van Guwa Homes keihard gewerkt om onze eerste containerwoning te realiseren. Wij zijn trots op het resultaat dat wij in deze maanden hebben bereikt en delen dit resultaat graag met u. Daarom houden wij op 5 oktober 2019 een Open Dag waar wij de containerwoning openstellen voor het publiek.

Wat kunt u doen op onze Open Dag?
Tijdens onze Open Dag kunt u op uw gemakje rondkijken in onze eerste container. U kunt met eigen ogen ervaren dat een zeecontainer wel degelijk kwalitatief, duurzaam en betaalbaar zijn in combinatie met het Bouwbesluit in Nederland!
Hiernaast is er voor de geïnteresseerden de mogelijkheid om alle opties van de containerwoningen door te nemen. U zal erachter komen dat een containerwoning vrijwel volledig naar wens kan worden samengesteld.

Met Guwa spelen wij in op deze vraag naar huisvesting. Wij maken containeroplossingen op maat van pre-gefabriceerde zeecontainers. Of het gaat om tijdelijke projecten of permanente gebouwen, wij hebben een oplossing voor uw situatie. Dit nieuwe woonconcept groeit mee met de samenleving en kan gemakkelijk krimpen wanneer dat noodzakelijk is. Kortom, ondernemen met het oog voor de omgeving.

Contacteer ons voor meer informatie over de Open Dag.

Wij zien u graag op 5 oktober!

Categories:
DutchEnglishFrenchGerman