Evenementen

Naast huisvesting is Guwa ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van containers voor evenementen. Onze speciale containers voor evenementen worden gemaakt van standaard zeecontainers. Met producten als BarTainer en PromoTainer is Guwa marktleider op het gebied van maatwerk containers voor ieder soort gebruik. Van bar tot promostand en van kleine feestruimte tot chillplek. Met een container van Guwa kun je werkelijk alle kanten op. Dankzij onze ervaringen op het gebied van huisvesting en evenementen weten we jouw merk, product of boodschap - letterlijk - te plaatsen. Ondernemen met oog voor de omgeving.

 


Download extra informatie over de branding van de Guwa Container


 

Jouw naam zichtbaar

Het presenteren van jouw bedrijf op de plek waar je doelgroep zich bevindt. Het wordt steeds belangrijker om op deze manier op zoek te gaan naar je potentiële klanten. Guwa Containers helpt je hier graag bij. We spelen in op de markten met unieke containers voor evenementen. We ontwikkelen en creëren containers die precies bij jouw merk of product aansluiten, waardoor jij potentiële klanten en relaties naar deze plek kunt brengen. Daarnaast bieden onze containers voor evenementen tal van mogelijkheden op het gebied van branding. Zo maken we samen van jouw product, merk of boodschap een unieke en mobiele belevenis. Daarnaast zijn de event containers makkelijk verplaatsbaar. Zo kun je ze meenemen naar tal van plekken, locaties, beurzen en festivals voor extra aandacht en promotie.

Heb je specifieke vragen over de mogelijkheden van een event container? Neem gerust contact met ons op en we staan je graag te woord.

Plug and play


Alle containers voor evenementen worden plug & play geleverd. Hierdoor is de container snel operationeel en kun je deze gebruiken. Daarnaast zijn de containers voor evenementen gemakkelijk te bedienen door weinig mensen. Graag gaan we met je in gesprek om je wensen zo goed mogelijk af te stemmen.

Efficiënt, mobiel en veilig


Alle containers voor evenementen van Guwa behouden hun standaard eigenschappen. Hierdoor zijn ze snel en efficiënt te verplaatsen en gemakkelijk te gebruiken voor brandactivation en roadtrips. Daarnaast zijn de containers waterdicht en worden ze tegen diefstal beveiligd. Daardoor kunnen waardevolle spullen en artikelen gewoon in je event container blijven liggen.

 

✓ Ideaal voor indoor en outdoor.

✓ Gebruik de deuren als windscherm.

✓ Plaats een billboard op dak, railing of dakterras.

✓ Standaard voorzien van verlichting en stopcontacten.

✓ Handmatig te openen deuren.

✓ Glad afgewerkte binnendeuren voor jouw branding.

✓ Hang een spandoek op, op de gehele achterwand.

Wat doet Guwa?

 

Gestandaardiseerde Containers

Alle event containers worden door ons op maat gemaakt voor jouw doeleinden. De event containers zijn volledig aan te passen en te personaliseren naar jouw wensen. Wij nemen je de zorgen uit handen en zorgen voor een uniek uithangbord voor jouw organisatie of merk.

 

 

 


Branding

Het personaliseren van de event containers is natuurlijk erg belangrijk. Bij ons kun je zelf kiezen welke kleur jouw zeecontainer moet worden. Daarnaast brengen we onder andere banners en stickers aan op de event container naar jouw wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om parasols, spandoelen en vlaggen op het dak te bestellen bij ons. Zo maak je van jouw container een echte beleving. Daarnaast is er ruimte om te kijken naar jouw eigen ideeën en wensen.

 

 

 


Transport

Ook organiseren wij graag het transport van de containers voor je, inclusief het plaatsen van de container. Daarnaast bieden we de eerste keer goede begeleiding aan. Hierdoor weet je voor het volgende evenement al precies wat je te wachten staat met betrekking tot je event container. Guwa kan het transport regelen voor ieder soort event. Of het nu gaat om beurzen of festivals, wij regelen het transport van jouw unieke container.

 

 

DutchEnglishFrenchGerman