Evenementen

Guwa is naast huisvesting ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van Event Containers op basis van standaard zeecontainers. Met onze producten zoals de BarTainer en PromoTainer, of andere op containers gebaseerde maatwerk concepten zijn we altijd in staat om uw merk, product of boodschap - letterlijk te plaatsen.

Onze event containers zijn bedoelt voor bijvoorbeeld beurzen, feestgelegenheden zoals een VIP ruimte met eigen dakterras of pop-up winkels! Ondernemen met oog voor de omgeving.

 


Download extra informatie over de branding van de Guwa Container


 

Uw naam zichtbaar

Je als bedrijf presenteren daar waar je doelgroep zich bevindt wordt steeds belangrijker. Guwa speelt hier op in door unieke Event Containers te creëren die uw merk of product naar uw klanten en relaties toe kunnen brengen! Onze event containers bieden zeer veel branding mogelijkheden. Dat maakt ze geschikt om van uw merk, product of boodschap een unieke en mobile belevenis te maken. Informeer voor de mogelijkheden!

Plug and play

Al onze event containers worden plug and play geleverd zodat uw container snel operationeel te gebruiken is. Bovendien zijn ze door een minimale bezetting te bedienen. Samen kijken we naar uw behoefte, om onze event containers zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen.

Efficiënt, mobiel en veilig

Alle event containers behouden hun standaard eigenschappen. Dat maakt ze snel en efficiënt verplaatsbaar. En dus zeer geschikt voor brandactivation en roadtrips. Alle event containers zijn waterdicht en tevens beveiligd voor inbraak. Uw waardevolle spullen kunnen er dus gewoon in de event container blijven.

 

✓ Indoor en Outdoor concept.

✓ Deuren ook als windschermen te gebruiken.

✓ Mogelijkheid tot billboard op dak, railing of dakterras.

✓ Standaard voorzien van verlichting en meerdere stopcontacten.

✓ Deuren handmatig te openen.

✓ Binnenzijden deuren glad afgewerkt t.b.v. branding.

✓ Ophangsysteem voor een spandoek op de gehele achterwand.

Wat doet Guwa?

 

Gestandaardiseerde Containers

Alle onze Event Containers worden volledig op maat gemaakt. De Event Containers zijn dus volledig naar uw wensen te personaliseren. Guwa neemt uw zorgen uit handen en zorgt voor een uniek uithangbord van uw organisatie of merk!

 

 

 


Branding

Het personaliseren van onze Event Containers, zoals het kiezen van de kleur en het aanbrengen van banners en stickers. Maar ook, parasols, spandoeken en vlaggen op het dak horen bij de mogelijkheden. Tevens kan er ook gekeken worden naar eigen ideeën en wensen.

 

 

 


Transport

Guwa verzorgt het transport naar uw locatie, inclusief het plaatsen ervan. Daarnaast bieden wij uiteraard een goede begeleiding, zodat u voortaan precies weet wat er gedaan dient te worden bij uw Event Container. Guwa kan voor al uw events, beurzen of festivals de transport verzorgen.

 

 

DutchEnglishFrenchGerman