Huisvesting

Huisvesting

Als specialist in (tijdelijke) huisvesting biedt Guwa uitkomst voor ieder huisvestingsvraagstuk. Door het gebruik van gestandaardiseerde verplaatsbare containers is de mobiliteit hoog. Plaats er een op locatie en verplaats hem dan later zonder moeite naar een nieuwe locatie. Als het gaat om bouwmethoden zijn er weinig alternatieven die even duurzaam en draagbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar (tijdelijke) huisvesting voor studenten, arbeidsmigranten, starterswoningen een zorgaccommodatie, recreatiewoning of een (tijdelijke) kinderopvang, Guwa biedt altijd een passend antwoord.

Wij willen laten zien hoe je in deze tijd duurzaam én modulair kan bouwen met een ‘kleiner’ budget in vergelijking met andere traditionele bouw 

Voor urgente huisvestingsvraagstukken maakt Guwa gebruik van gestandaardiseerde containers. Op deze manier realiseert Guwa uw tijdelijke containerwoning snel en efficiënt.

Uw kunt uw containerwoning(en) grotendeels samenstellen, zodat het past bij uw wensen. Wij bieden hierin onze expertise en geven u een passend advies. Contact ons voor meer informatie!

Guwa: Maatwerk mogelijk

Guwa maakt containeroplossingen  op maat. Zowel voor tijdelijke projecten als voor permanente gebouwen werken wij realisaties uit. Het is een nieuw woonconcept dat meegroeit met de samenleving, of krimpt als dat noodzakelijk is. Voor de acute vraag naar zowel een tijdelijke project als een permanente containerwoning is het mogelijk uw containerwoning(en) samen te stellen. Tevens begeleiden wij u gedurende het proces.

Deze gestandaardiseerde containerwoningen zijn eenvoudig te plaatsen binnen één dag en te schakelen. Met relatief kleine aanpassingen zijn de containerwoningen geheel naar verschillende gebruikerswensen aan te passen. Het plaatsen van meerdere verdiepingen of het schakelen van containers is hierin mogelijk.

Duurzaam ondernemen

We zijn gewend dat maatwerk meer kost, dat duurzaamheid duurder is. Het zou de standaard moeten zijn. Bij Guwa hebben we daarom de modulariteit en duurzaamheid van de container benut, zonder zich te verontschuldigen voor wat ze zijn. We verbergen onze containers niet, maar hebben de essentie van de zeecontainer omarmd. Door circulair economisch te werk te gaan, is elk project uniek en zijn wij in staat om jouw containerwoning naar jouw wensen te ontwikkelen.

Wat kost een containerwoning?

De kosten voor een containerwoning zijn erg variabel. Wij maken uw containerwoning aan de hand van úw wensen. We bekijken graag samen de mogelijkheden. Wilt u graag meer weten over een containerwoning en de mogelijkheden die Guwa biedt? Stel uw vragen dan en neem contact op via +31 637407609.