Sanitair

Hygiëne en ontwerp van het hoogste niveau

(Sport) Verenigingen die een toename van leden niet aan kunnen of simpelweg willen vernieuwen? Een verbouwing van kleedkamers? Een groot evenement waar sanitaire voorzieningen nodig zijn? Allemaal problemen die opgelost kunnen worden door middel van sanitaire voorzieningen in containers. Met de hoge mobiliteit zijn containers uitermate geschikt voor tijdelijke oplossing. Echter, ook voor problemen voor de langere termijn zijn de sanitaire containers een geschikte oplossing. Omdat de container een flexibele indeling heeft, kan zoals de klant wenst, een sanitaire container perfect op maat gemaakt worden. Guwa bouwt sanitaire containers die een optimale hygiëne waarborgen, eenvoudig zijn te onderhouden en duurzaam zijn geproduceerd. Guwa maakt containeroplossingen op maat.

De sanitaire containers zijn geïsoleerd, voorzien van verwarming, ventilatie en zelfs uitgerust met boilers om zelf een continue flow van warm water te genereren. De vloer is voorzien van een PVC laag en uiteraard is de container verlicht. Iedere douche heeft de mogelijkheid om zelf de temperatuur te bepalen. De installatie is zeer eenvoudig. Het is letterlijk plug and play!

In de container kunnen meerdere urinoirs, wastafels, toiletten en zelfs douches geplaatst worden. Guwa verkoopt sanitaire containers van 6ft. tot 45ft. Deze gestandaardiseerde containers zijn samen met u in te delen! In de sanitaire container is rekening gehouden met voldoende loopruimte en privacy.

Het grote voordeel is dat deze containers eenvoudig te plaatsen zijn, waardoor ze vrijwel direct inzetbaar zijn. Het grote voordeel van een sanitair container ten opzichte van een toiletwagen is niet alleen de verhoogde mate van privacy, maar ook de voorziening van fris water in plaats van stilstaand water of chemische producten.

Informatie over sanitaire containers kopen

Bent u op zoek naar een maatoplossing? Wij horen graag wat uw wensen zijn. Elke situatie vraagt nu eenmaal om een andere oplossing.

Een sanitaire container waar u jaren mee vooruit kan. De mogelijkheden die bij het kopen van een sanitaire container beschikbaar zijn, bespreken wij graag met u. Neem bij interesse in sanitaire containers kopen dan ook gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch als door het invullen van het online formulier via de contactpagina op onze website.

 

 

✓ Verhoogde mate van privacy

✓ Gestandaardiseerde containers samen in te delen

✓ Optimale hygiëne

✓ Eenvoudig te onderhouden

✓ Duurzaam geproduceerd

DutchEnglishFrenchGerman