Sanitair

Hygiëne en ontwerp van het hoogste niveau

Een vereniging die door toename van het aantal leden niet genoeg ruimte heeft in bijvoorbeeld de kleedkamers. Een voetbalclub die kleedkamers wil vernieuwen. Een groot evenement waarbij sanitaire voorzieningen nodig zijn. Het zijn allemaal problemen die opgelost kunnen worden in samenwerking met Guwa Homes. Onze sanitaire containers zijn het antwoord op alle vragen op sanitair gebied. Dankzij de hoge mobiliteit van onze zeecontainers zijn deze sanitaire containers de ideale tussenoplossing. Ook voor problemen op langere termijn zijn onze sanitaire containers een ideale oplossing.

Omdat onze sanitaire containers een flexibele indeling hebben, kunnen deze volledig op maat gemaakt worden. Guwa bouwt sanitaire containers die aan alle hygiëneregels voldoen, gemakkelijk te onderhouden zijn en duurzaam worden geproduceerd. Voor ieder probleem biedt Guwa Homes een containeroplossing op maat.

Al onze sanitaire containers zijn geïsoleerd, voorzien van verwarming en ventilatie en zelfs uitgerust met boilers om warm water te kunnen generen. De vloer is voorzien van een goede PVC laag en daarnaast is de container ook voorzien van verlichting. Dankzij onze technieken in jouw unieke zeecontainer zorgen we ervoor dat iedere douche een eigen temperatuur kan bepalen en daarnaast is installatie op locatie een kwestie van aansluiten en klaar. Alleen stroom en water hoeft te worden aangesloten en jouw sanitaire container kan ik gebruik genomen worden.

Wat kan er nou eigenlijk in een sanitaire container?

Een sanitaire container kan bij Guwa Homes precies naar wens worden ingericht. Of het nu juist gaat om toiletten, douches of complete kleedkamers. Van urinoirs tot toiletpotten en van wastafels tot douches. Onze sanitaire containers zijn te koop met een afmeting van 6 voet tot maar liefst 45 voet. Samen met jou delen we de container in naar wens waarbij we uiteraard rekening houden met voldoende loopruimte en privacy. Daarnaast is een sanitaire container veel hygiënischer dan een toiletwagen en wordt er minder gebruik gemaakt van chemicaliën. Door stromend water is er altijd voldoende water om de toiletten te voorzien van water en te kunnen douchen.

Het grote voordeel is dat deze containers eenvoudig te plaatsen zijn, waardoor ze vrijwel direct inzetbaar zijn.

Op zoek naar een oplossing op maat? Wij helpen je!

Wanneer je op zoek bent naar een sanitaire unit op maat helpen we je uiteraard graag. Wij passen ons feilloos aan aan jouw wensen. Iedere situatie vraagt namelijk om een andere oplossing. Heb je interesse in de aanschaf van een sanitaire unit op maat? Neem gerust contact met ons op. Je kunt contact met ons opnemen door ons te bellen of door middel van het contactformulier op onze website.

 

 

✓ Verhoogde mate van privacy

✓ Standaard containers die we samen indelen

✓ Optimale hygiëne

✓ Gemakkelijk te onderhouden

✓ Duurzaam op maat gemaakt

DutchEnglishFrenchGerman