Arjan van de Watering

Mijn naam is Arjan van de Watering. Ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Lepelstraat.

Wat mij bijzonder aanspreekt in de vastgoedsector is de veelzijdigheid, het dynamische karakter en het persoonlijke contact. Door middel van Guwa wil ik samen met ‘het team’ proberen in te spelen op de grote behoeftes op de markt.

‘’De starter op de woningmarkt heeft het lastig en krijgt het de komende jaren steeds moeilijker. Woningzoekenden vissen steeds vaker achter het net bij betaalbare huurwoningen, maar ook voor de ouderenzorg, arbeidsmigranten en studenten wordt het steeds lastiger geschikte woonruimte te vinden’’.

Deze problemen gaven mij genoeg beweegredenen om te kijken naar de markt, maar voornamelijk naar de oplossingen. Guwa wilt u laten zien hoe je in deze tijd duurzaam én modulair kan bouwen met een ‘kleiner’ budget in vergelijking met andere traditionele bouw.

We doen het met lef én met elkaar. En door vooral te proberen, van elkaar te leren en elkaar te stimuleren zoeken we naar nieuwe manieren van wonen. Uiteindelijk komt met Guwa mijn quote uit, namelijk: ‘’Ambitie is durven doen waar je goed in bent’’.

Designation: Directie
Email: arjan@guwahomes.com
Call: +31 6 37 40 76 09
DutchEnglishFrenchGerman