Werkwijze

Waarom kiezen voor Guwa?

Wooncontainer

Guwa maakt ruimte voor de toekomst. Met flexibele oplossingen. Waarmee je kiest voor wat nú nodig is. Zonder zorgen over mogelijke veranderingen.

Goede huisvesting draait namelijk om meer dan de wooncontainer alleen. Ook door met duurzaam materiaal te werken en met de inrichting gelijktijdig een luxueuze uitstraling te realiseren, willen wij de klant een totaalwaarde bieden.

 

De klant staat centraal en door een excellente kwaliteit en service te leveren, willen wij dat de klant zich thuis voelt in de wooncontainer en direct bij binnenkomst een ontspannen gevoel ervaart. Guwa wil laten zien hoe je in deze tijd duurzaam én modulair kan bouwen met een ‘kleiner’ budget in vergelijking met andere traditionele bouw.

Bij Guwa hebben we daarom de modulariteit en duurzaamheid van de wooncontainer benut, zonder zich te verontschuldigen voor wat ze zijn. We verbergen onze containers niet, maar hebben de essentie van de zeecontainer omarmd.

 

Onze vijf pijlers:

✓ Passen bij je actuele behoefte

✓ Binnen één dag geplaatst

✓ Turn-key

✓ Duurzaamheid

✓ Ondernemen met oog voor de omgeving

Er komt veel kijken bij het realiseren van je eigen wooncontainer. Guwa maakt het eenvoudig: we begeleiden het gehele proces. Vanaf de kennismaking tot een tot het overhandigen van de sleutel.

1 Begeleiding

De eerste stappen zijn het vaststellen van een budget en het vinden van een mooie locatie. Vaak zijn er interessante voordelen te behalen in het financieren van een duurzaam huis. Maar voordat het zover is heb je natuurlijk eerst een kavel nodig.

Heb je al (een optie op) een kavel? Bel ons dan op +31637407609. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan geven we een indicatie van de kosten.

2 Offerte

Bent u tevreden over ons? Dan beginnen wij met een ontwerp en werken uw woonwensen uit tot een ontwerp. Met dit ontwerp kunt u een conceptaanvraag omgevingsvergunning (‘bouwvergunning’) aanvragen. Wanneer deze wordt afgegeven en het ontwerp compleet naar wens is, kan het verder worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Guwa levert de tekeningen en documentatie aan voor de definitieve vergunningsaanvraag.

3 Overeenkomst

Vanaf het moment dat de vergunning binnen is, kan er een overeenkomst worden getekend en start de bouw van uw containerwoning(en).Tevens kunt u vanaf dit moment de nutsvoorzieningen regelen, aangezien dit proces tot 12 weken kan duren. Op mijnaansluiting kunt u alle benodigde informatie en prijzen zien. Gedurende de bouw houden wij u graag op de hoogte van uw woning!

4 Op locatie

De containers worden bewerkt in onze terminal en klaar gemaakt voor transport. Ongeveer tien tot veertien weken na het startschot van de bouw wordt alles vervoerd naar de kavel en aangesloten. Op locatie wordt de laatste hand aan je exclusieve containerwoning gelegd en krijg je de sleutel van je nieuwe woning. Uw containerwoning wordt binnen één dag geplaatst!