Werkwijze

Waarom kiezen voor Guwa Containers?

Guwa maakt ruimte voor de toekomst dankzij onze flexibele oplossingen. Met Guwa kies je voor hetgeen dat er nu nodig is, hierdoor heb je geen zorgen over mogelijke veranderingen. Goede huisvesting gaat bij Guwa Containers om meer dan alleen een containerwoning. Wij bouwen een containerwoning met duurzaam mariaal terwijl we gelijktijd een luxe uitstraling realiseren. Hiermee willen wij jou een compleet plaatje aanbieden, voor zowel binnen als buiten de containerwoning.

Bij Guwa Containers staat de klant centraal. Door een excellente kwaliteit en service te leveren zorgen we er samen voor dat jij je thuisvoelt in de containerwoning van jouw dromen. We willen er voor zorgen dat je je meteen thuisvoelt op het moment dat jij jouw nieuwe huis of kantoorplek binnentreedt.

Daarnaast willen we je laten ervaren dat je met een kleiner budget, in vergelijking tot andere traditionele bouw, een duurzame en modulaire woning op de markt kunt brengen. Daarom hebben wij bij Guwa de modulariteit en duurzaamheid van zeecontainers benut, zonder dat we ons verontschuldigen voor wat ze zijn. Want van een zeecontainer kun je écht een mooie containerwoning maken.

 

 

Onze vijf pijlers:

✓ containers, passen bij jouw behoefte

✓ Geplaatst binnen één dag

✓ Turn-key

✓ Duurzaamheid

✓ Ondernemen met oog voor de omgeving

Het proces met Guwa Containers

Bij het bouwen van een containerwoning zijn er natuurlijk tal van zaken waar je rekening mee moet houden. Wij maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk. De medewerkers van Guwa Containers begeleiden je gedurende het hele proces. Van onze eerste kennismaking tot het overhandigen van de sleutel. Het kopen van een containerwoning, kantoorcontainer of ander soort container bij Guwa Containers verloopt als volgt:

1. Begeleiding

De eerste stappen op het gebied van jouw nieuwe woning zijn natuurlijk het vaststellen van een budget en het vinden van de voor jou ideale locatie. Daarnaast zijn er vaak interessante voordelen te behalen als het gaat om de financiering van een duurzaam huis. Maar laten we allereerst beginnen met het zoeken van een kavel. Wanneer je je de kavel van jouw wensen hebt gevonden kun je contact met ons opnemen. Samen kijken we naar jullie wensen en de mogelijkheden. Aan de hand van dit eerste gesprek kunnen we een indicatie geven van de prijs voor een containerwoning. Echter is het lastig om de prijs van een containerwoning op voorhand in te schatten.

2. Offerte

Ben je tevreden over ons? Dan gaan we, in samenwerking met de architect van de containerwoning, aan de slag met het maken van een ontwerp van jouw woonwensen. Vervolgens kun jij met dit ontwerp een conceptaanvraag doen voor een omgevingsvergunning of bouwvergunning. Is deze vergunning door de gemeente afgegeven en het ontwerp naar wens? Dan gaan we verder met het tekenen van het definitieve ontwerp. Uiteraard leveren we de tekeningen en documentatie aan voor de vergunningsaanvraag.

3. Overeenkomst

Op het moment dat de vergunning van de gemeente binnen is, gaan we over tot het tekenen van de overeenkomst. Vervolgens beginnen wij alvast met de bouw van de containerwoning. In de tussentijd is het natuurlijk aan jou om de nutsvoorzieningen te regelen, aangezien het tot wel twaalf weken kan duren voordat alles aangesloten is. Via mijnaansluiting   kunnen alle prijzen gevonden worden van aansluitingen en is tal van informatie te vinden over hoe het proces verder werkt.

Daarnaast houden we je natuurlijk tijdens het bouwen op de hoogte van het bouwproces van jouw containerwoning.

4. Op locatie

In onze terminal bewerken we jouw containerwoning en maken we hem klaar voor transport. Ongeveer tien tot veertien weken, afhankelijk van jouw wensen, na het startschot van de bouw kunnen we alles al verschepen naar jouw kavel. Ja, we kunnen een containerwoning, die volledig aan jouw wensen voldoet, echt zo snel leveren. Vervolgens sluiten we alles aan en op locatie leggen we de laatste hand aan jouw exclusieve en unieke containerwoning. De containerwoningen van Guwa Homes worden binnen één dag geplaatst en aangesloten.

Vervolgens krijgen jullie de sleutel, en is het tijd om te gaan genieten!

DutchEnglishFrenchGerman