Werkwijze

Waarom kiezen voor Guwa?

Containerwoning

Guwa maakt ruimte voor de toekomst. Met flexibele oplossingen. Waarmee je kiest voor wat nú nodig is. Zonder zorgen over mogelijke veranderingen.

Goede huisvesting draait namelijk om meer dan de wooncontainer alleen. Een containerwoning bouwen wij namelijk ook met duurzaam materiaal en gelijktijdig realiseren wij een luxueuze uitstraling. Hiermee willen wij de klant totaalwaarde aanbieden.

 

De klant staat centraal en door een excellente kwaliteit en service te leveren, willen wij dat de klant zich thuis voelt in de wooncontainer containerwoning  en direct bij binnenkomst een ontspannen gevoel ervaart. Guwa wil laten zien hoe je in deze tijd duurzaam én modulair een containerwoning kunt bouwen met een ‘kleiner’ budget in vergelijking met andere traditionele bouw.

Bij Guwa hebben we daarom de modulariteit en duurzaamheid van de containerwoning benut, zonder zich te verontschuldigen voor wat ze zijn. We verbergen onze containers niet, maar hebben de essentie van de zeecontainer omarmd.

 

Onze vijf pijlers:

✓ Passen bij je actuele behoefte

✓ Binnen één dag geplaatst

✓ Turn-key

✓ Duurzaamheid

✓ Ondernemen met oog voor de omgeving

Er komt veel kijken bij het bouwen van je eigen containerwoning. Guwa maakt het eenvoudig: we begeleiden het gehele proces. Vanaf de kennismaking tot een tot het overhandigen van de sleutel. Een containerwoning kopen? Het proces ziet er als volgt uit:

1. Begeleiding

De eerste stappen zijn het vaststellen van een budget en het vinden van een mooie locatie. Vaak zijn er interessante voordelen te behalen in het financieren van een duurzaam huis. Maar voordat het zover is heb je natuurlijk eerst een kavel nodig.
Heb je al (een optie op) een kavel? Bel ons dan op +31637407609. Samen kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Aan de hand daarvan geven we een indicatie van de prijs van de containerwoning. De prijs van een containerwoning is op voorhand moeilijk in te schatten.

2. Offerte

Bent u tevreden over ons? Dan beginnen wij, in samenwerking met de architect van de containerwoning, met een ontwerp en werken uw woonwensen uit tot een ontwerp. Met dit ontwerp kunt u een conceptaanvraag omgevingsvergunning (‘bouwvergunning’) aanvragen. Wanneer deze wordt afgegeven en het ontwerp compleet naar wens is, kan het verder worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Guwa levert de tekeningen en documentatie aan voor de definitieve vergunningsaanvraag.

3. Overeenkomst

Vanaf het moment dat de vergunning binnen is, kan er een overeenkomst worden getekend en kunnen we uw containerwoning gaan bouwen. Tevens kunt u vanaf dit moment de nutsvoorzieningen regelen, aangezien dit proces tot 12 weken kan duren. Op mijnaansluiting kunt u alle benodigde informatie en prijzen zien. Gedurende het bouwen van de containerwoning houden wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Gedurende het bouwen van de containerwoning houden wij u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

4. Op locatie

De containers worden bewerkt in onze terminal en klaar gemaakt voor transport. Ongeveer tien tot veertien weken na het startschot van de bouw van de containerwoning wordt alles vervoerd naar de kavel en aangesloten. Op locatie wordt de laatste hand aan je exclusieve containerwoning gelegd en krijg je de sleutel van je nieuwe woning. Uw containerwoning wordt binnen één dag geplaatst!